Kaspersky Password Manager installeren en starten

Zo downloadt en installeert u Kaspersky Password Manager (als dit nog niet is geïnstalleerd):

1. Open de Kaspersky app.
  2. Scrol in het gedeelte Alle functies van de Kaspersky-app omlaag naar het gedeelte Privacy en tik op Password Manager .
  3. Tik op Installeren.

Dit opent een pagina met details over Kaspersky Password Manager in de app store die u selecteert.

4. Bekijk de lijst met machtigingen die Kaspersky Password Manager nodig heeft.
    • Tik op Akkoord als u ermee akkoord gaat om deze machtigingen te verlenen aan de app.

Hiermee wordt de download en installatie van Kaspersky Password Manager gestart.

• Als u deze machtigingen niet wilt verlenen aan Kaspersky Password Manager, tikt u op Terug.

Hiermee wordt de installatie van de app geannuleerd.

Zo start u Kaspersky Password Manager als het programma al is geïnstalleerd:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Scrol in het gedeelte Alle functies van de Kaspersky-app omlaag naar het gedeelte Privacy en tik op Password Manager .
  3. De Kaspersky Password Manager-app wordt geopend.
  4. Raadpleeg de Kaspersky Password Manager Hulp voor instructies over het gebruik van Kaspersky Password Manager.